Ferestre PVC

In ultimii 22 de ani, InversLUC Ferestre a dezvoltat si produs constant ferestre pvc de calitate, pentru confortul si siguranta clientilor sai. Ferestrele PVC sunt produse in fabrica InversLUC si pe langa aspectul deosebit, izolarea termica si fonica foarte buna, rezistenta sporita la imbatranire, oferim clientilor cele mai performante solutii, indiferent de dimensiunile si caracteristicile dorite. Indiferent de cerintele dvs, avem cu siguranta solutia optima.

Gama noastra de produse, include ferestre pvc fixe, oscilobatante, oscilo-culisante sau culisante in plan paralel.

Ferestre KBE

KBE

Sunt ferestre fabricate din profile pvc importate in Germania, folosite in majoritatea tarilor europene, fiind un profil care confera calitati deosebite de izolare termica si fonica.

Ferestre Salamander

Salamander

Profilul Salamander este produs in Germania fiind incadrat in clasa energetica A standard european (grosimea peretilor de 3 mm) cu armatura de 1,5 mm din otel zincat la interior.

Ferestre TROCAL

TROCAL

Ferestrele TROCAL Innonova 70 au fost prezentate in premiera la expozitia Fensterbau 2000 de la Nurenberg, fiind seria care satisface cele mai exigente cerinte de izolare termica.

InversLUC sprijina furnizorii locali imbinand in produsele sale traditia si inovatia tehnologica germana cu ambitia de afirmare a produselor romanesti de aceea dorind sa ne axam pe publicul care doreste produse cu performate tehnice bune dar care sa nu aiba costuri ridicate am introdus in portofoliul nostru un produs cu 4 camere de aer, cu latimi ale profilului de 60 mm, profil clasa energetica A standard european (grosimea  peretilor de 3 mm) cu armatura de 1,5 mm din otel zincat la interior, profilul este fabricat in Romania de catre Extruplast aici gasindu-se cheia costurilor mai mici.

Daca doriti produse cu performante termice mai ridicate va putem oferi produse de ultima genaratie cu 5 sau 6 camere de aer cu latimi ale profilelor cuprinse intre 70 mm si 88 mm care imbina tehnologia cea mai avansata cu tendintele arhitectonice moderne. In cadrul acestei game avem urmatoarele produse :

Profile cu latimi de 70 mm – 5 camere de aer:

KBE 70, este conceput respectand cele mai noi exigente tehnice. Acestea indeplinesc toate cerintele pe care cineva le poate avea astazi de la o fereastra. Profilul este produs in Germania fiind incadrat in clasa energetica A standard european cu armatura de 1,5 mm din otel zincat la interior. Tipurile de sticla pot fi cu 2 foi de geam sau cu 3 foi de geam, vitrajul putand sa aibe latimi de 24 mm, 32 mm sau de 38 mm. Sticlele pot avea diferite grade de protectie solara.

Trocal Innonova 70, datorita geometriei optime a profilelor din cadrul sistemului InnoNova 70 AD classic si elegance, se obtine o senzatie accentuata de spatiu liber si o estetica a fatadelor, rezolvand astfel profesional nivelul celor mai exigente preferinte. Profilul este produs in Germania fiind incadrat in clasa energetica A standard european (grosimea  peretilor de 3 mm) cu armatura de 1,5 mm din otel zincat la interior. Tipurile de sticla pot fi cu 2 foi de geam sau cu 3 foi de geam, vitrajul putand sa aibe latimi de 24 mm sau de 38 mm. Sticlele pot avea diferite grade de protectie solara.

Kommerling Elegance, are muchii bine conturate, cuplaje zvelte, rotunjiri discrete, care iti pot oferi solutia ideala pentru cladiri noi dar si pentru cele renovate, realizand o combinatie placuta intre utilitate si estetica. Profilul este produs in Germania fiind incadrat in clasa energetica A standard european cu armatura de 1,5 mm din otel zincat la interior. Tipurile de sticla pot fi cu 2 foi de geam sau cu 3 foi de geam, vitrajul putand sa aibe latimi de 24 mm sau de 32 mm. Sticlele pot avea diferite grade de protectie solara.

Profil cu latime de 76 mm – 5 camere de aer:

Salamander Streamline cu latimea de 76 mm are un design deosebit in pas cu noile tendinte. Profilul este produs in Germania fiind incadrat in clasa energetica A standard european (grosimea  peretilor de 3 mm) cu armatura de 1,5 mm din otel zincat la interior. Tipurile de sticla pot fi cu 2 foi de geam sau cu 3 foi de geam, vitrajul putand sa aibe latimi de 24 mm sau de 40 mm. Sticlele pot avea diferite grade de protectie solara.

Profil cu latime de 88 mm – 6 camere de aer:

KBE 88, profil de ultima generatie tehnologica, are un design modern, asigura o protectie termica ridicata putand ajunge in functie de vitrajul folosit pana ala un coeficient termic Uf – 0.79 W/mpK. Optional poate avea o a treia garnitura pozitionata central pe toc. Profilul este produs in Germania fiind incadrat in clasa energetica A standard european cu armatura de 1,5 mm din otel zincat la interior.

Pentru o diversitate cat mai mare a produselor din tamplarie pvc comercializate care sa vina in preintampinare necesitatii clientilor nostri la InversLUC puteti achizitiona si alte produse de cea mai buna calitate cum ar fi rulouri exterioare din aluminiu intr-o diversitate de nuante si culori, usi de interior, jaluzele sau rulouri textile.

Loading...