Usi Tamplarie PVC

usi pvc

Usile realizate din tamplarie PVC TROCAL, KBE sau Kommerling exista intr-o gama foarte variata de modele si finisaje. Realizam usi de balcon din tamplarie PVC, usi din tamplarie PVC de dormitor si sufragerie, usi din tamplarie PVC de baie

Usi Interior Lemn

usi interior lemn

Usi de interior cu furnir natural – usile finisate cu furnir natural se adreseaza celora care iubesc frumusetea naturala ca valoare estetica fundamentala, obisnuim sa spunem ca lemnul inca "traieste" si "respira" adaptandu-se la imprejurimi.

Usi Metalice

usi metalice

Usile metalice pentru apartament sunt executate pe baza unor solutii moderne si competitive respectand standardele actuale in domeniu. InversLUC va ofera o gama variata pentru usi de intrare metalice pentru apartamente dar si pentru case sau vile

Usile metalice sunt o optiune buna atunci cand dorim sa ne simtim in siguranta in propria locuinta, iar alegerea lor se realizeaza in functie de modelul pe care il dorim sau posibilitatile financiare. Clasificarea usilor metalice se configureaza tinand cont de locul in care aceasta este montata, care poate fi reprezentat de interiorul unui bloc sau exteriorul casei.

Pentru interior, nu conteaza foarte mult procedura prin care este vopsita usa pentru ca nu exista pericolul de exfoliere a autocolantului. Alegerea gradului de izolare termica: mica, medie, inalta, dar si a sistemului de inchidere trebuie sa fie relationata cu anumite conditii existente: apropierea dintre apartamente, oscilatia fondului fonic sau frecventa actelor desfasurate de infractori. Pentru exterior este necesara achizitionarea unei usi metalice cu exteriorul vopsit, pentru ca alternativele cu autocolant nu vor rezista factorilor externi; alternanta temperaturilor, gradul de umiditate. Izolatia termica trebuie sa atinga un prag superior, pentru ca iarna apar condensul si rugina pe partea inferioara interioara a usii. Nivelul de securitate oscileaza in functie de pozitionare in cadrul locuintei. Pentru usa din fata securitatea inchizatorilor trebuie sa fie medie, sau ridicata, avand in vedere faptul ca zona respective este mult mai populate, insa cea din spatele casei are nevoie de un sistem automat de siguranta, care sa ofere protectia obligatorie pentru acest spatiu problematic.

InversLUC va ofera o gama diversificata de modele, executate pe baza unor solutii moderne, eficiente si competitive. Caracteristicile tehnice sunt relationate cu aspect diverse, precum:

  • grosimea blatului
  • oscilatia transmitantei termice intre 0,78-0,9 W/mpK
  • izolatia termica si fonica superioara
  • nivelul ridicat de securitate, care poate fi dotat cu doua sisteme de inchidere.
  • feronerie performanta cu inchidere in trei directii
  • rezistenta la patrunderea prin efractie
  • balamale regrabile si finisaj realizat cu folie PVC antiuzura.

Usile interioare din lemn sunt clasificate in functie de calitatea materialului utilizat in design-ul lor, si anume: cele cu finisaj sintetic sau cu furnir natural. Usile cu finisaj sintetic sunt caracterizate de rama executata din lemn incleiat sau MDF si miezul, realizat din fagure de stabilizare, sau placa din PAL plin ranforsat cu elemente din placaj. Paleta cromatica este diversificata, pentru ca finisajele pot fi vopsite ecologic, sau se poate opta pentru alternative finisajelor din diferite tipuri de folii sintetice. La achizitionare se integreaza si un set complet de accesorii incluse in pretul initial: broasca, balamalele, geamul standard, sau manere pentru usile glisante.

Modelul cu furnir natural este executat din lemn stratificat de stejar sau fag, in configuratia si cromatica pe care o doriti. Finisajele acestora sunt realizate cu o atentie desavarsita, orientata spre detalii estetice, pentru ca rezultatul sa evidentieze caracteristicile esentei lemnoase din care este fabricata usa. Alegerea acestor elemente de décor este foarte importanta in amenajarea interiorului locuintei, iar InversLUC va ofera modele variate, cu un design clasic, modern, nonconformist si finisaje deosebit, care sa se integreze perfect in spatiul dumneavoastra.

Usile din tamplarie PVC au un caracter practice, ce se refera atat la design-ul simplist, pe care il puteti adopta in orice cadru, atat in exterior cat si in interior, mecanismul de functionare usor de utilizat de orice persoana, si modalitatea de curatare si ingrijire, ce constituie un adevarat avantaj. PVC-ul este un material fiabil, usor si reciclabil, si este o varianta ieftina pentru momentele in care sunteti limitat de resursele financiare, dar cautati anumite trasaturi esentiale: stabilitate, rezistenta, siguranta, aspect modern. Usile din termopan sunt foarte populare in randul publicului larg, pentru ca asigura o izolare dubla eficienta: fonica si termica, sunt realizate din materiale calitative, rezistente, prezinta optiunea de a selectiona manerul in functie de profilul usii si dublu sens pentru directia de deschidere. 

Loading...